Forsaken World CZECH
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

České forum kolem MMORPG hry Forsaken World

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

It was a loooong time :)

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 22

It was a loooong time :) Empty
PříspěvekPředmět: It was a loooong time :)   It was a loooong time :) EmptyMon May 16, 2011 1:55 am

Tak jsem se sem po dlouhej době přišel kouknout (bylo moc a moc práce Smile pěkně se mi to tu rozjelo takže se dá říct že makám jak šroub Smile) a musim vás pochválit Smile sice to není to co by to teoreticky bejt mělo ale daří se vám dobře Smile škoda jen tech "neprofesionálních" screenů Smile a hlavně eove nejsem na seznamu lidí co zaplatili :-P teda pokud jste mě už nevyhodily z guildy Smile s čímž docela i počítám... mno ale co už Smile do hry se podívám nejspíše během tejdne až si najdu chvilu na to stáhnout a nainstalovat hru Smile musel sem reinstallovat PC a tak nějak jsem si neudělal zálohu O:-) mno... držim vám všem palce jen tak dál lidi afro farao flower
Návrat nahoru Goto down
https://forsakenworld.forumczech.com
Vratka

Poèet pøíspìvkù : 1

PříspěvekPředmět: Re: It was a loooong time :)   It was a loooong time :) EmptyMon May 16, 2011 12:05 pm

Admin napsal:
Tak jsem se sem po dlouhej době přišel kouknout (bylo moc a moc práce Smile pěkně se mi to tu rozjelo takže se dá říct že makám jak šroub Smile) a musim vás pochválit Smile sice to není to co by to teoreticky bejt mělo ale daří se vám dobře Smile škoda jen tech "neprofesionálních" screenů Smile a hlavně eove nejsem na seznamu lidí co zaplatili :-P teda pokud jste mě už nevyhodily z guildy Smile s čímž docela i počítám... mno ale co už Smile do hry se podívám nejspíše během tejdne až si najdu chvilu na to stáhnout a nainstalovat hru Smile musel sem reinstallovat PC a tak nějak jsem si neudělal zálohu O:-) mno... držim vám všem palce jen tak dál lidi afro farao flower

Chtěl bych vědět na jakým serveru hrajete
Návrat nahoru Goto down
Eledar

Poèet pøíspìvkù : 7

PříspěvekPředmět: Re: It was a loooong time :)   It was a loooong time :) EmptyWed May 18, 2011 6:03 pm

Vratka napsal:
Admin napsal:

Chtěl bych vědět na jakým serveru hrajete

Hrajeme na Illyfue serveru - je to PVE Evropsky server.

Eov
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: It was a loooong time :)   It was a loooong time :) Empty

Návrat nahoru Goto down

It was a loooong time :)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forsaken World CZECH :: Hráči :: Drbárna-
Přejdi na: