Eledar
Poèet pøíspìvkù : 7 Join date : 10. 05. 11
| Předmět: Open Beta-mazani acc Tue May 10, 2011 9:34 pm | |
| Ahojte,chtel jsem se zeptat jestli se servery rozbehly naplno nebo jestli je porad open beta a budou se postavy mazat.Diky | |
|
Eovhyn
Poèet pøíspìvkù : 44 Join date : 01. 04. 11 Age : 45 Location : Mars - prvni dira z leva
| Předmět: Re: Open Beta-mazani acc Wed May 11, 2011 1:16 pm | |
| Open beta stale bezi, ale acc se uz mazat pri prechodu nebudou. Jestli si trochu vis prolitnes toto forum, jsou tu ruzne odkazu na Polske nebo Anglicky psane fora, kde je to zverejnene, navic je to napsane i na ofiko foru, takze jak rikam acc se uz mazat nebudou.
Eov | |
|
Eledar
| Předmět: Re: Open Beta-mazani acc Wed May 11, 2011 3:30 pm | |
| - Eovhyn napsal:
- Open beta stale bezi, ale acc se uz mazat pri prechodu nebudou. Jestli si trochu vis prolitnes toto forum, jsou tu ruzne odkazu na Polske nebo Anglicky psane fora, kde je to zverejnene, navic je to napsane i na ofiko foru, takze jak rikam acc se uz mazat nebudou.
Eov Super diky za info,ja jsem byl jako prvni betatester a docela me to nastvalo kdyz jsem zjistil ze se vse smazne. Jeste otazecka,jelikoz jsem hral jednu podobnou a mnohem uzasnejsi rpg on-line hru,ale po trech mesicich ji prodali a zavedly takovy "dobrovolny" system penez ze tam nikdo nezustal a to fakt nikdo.Takze jeste otazecku: NEMUSI SE NIC PLATIT?????DA SE HRAT I BEZ FINANCNIHO VKLADU??? Ne ze v pulce hry zjistim ze bez placnu "kapek na hp" si to proste nezahraji. Diky | |
|
Ammy
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 07. 04. 11 Location : Most
| Předmět: Re: Open Beta-mazani acc Thu May 12, 2011 5:10 am | |
| Zahraješ, zahraješ...lahve si "natočíš", "uvaříš" a můžeš hrát .... | |
|
Eledar
| Předmět: Re: Open Beta-mazani acc Thu May 12, 2011 7:29 am | |
| - Ammy napsal:
- Zahraješ, zahraješ...lahve si "natočíš", "uvaříš" a můžeš hrát ....
Lahve???? ),chjo nez si zase zvyknu na hracsky zargon,uz tech her mam za sebou moc . | |
|
Eovhyn
Poèet pøíspìvkù : 44 Join date : 01. 04. 11 Age : 45 Location : Mars - prvni dira z leva
| Předmět: Re: Open Beta-mazani acc Mon May 16, 2011 12:52 pm | |
| Ammy tim chtela rict, ze si proste potrebne poty vyrobis ( poty - lahvicky treba na manu, Zivot atd )
Eov | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Open Beta-mazani acc | |
| |
|