České forum kolem MMORPG hry Forsaken World |
|
| Zbirka na Guild Bazi | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Eovhyn
Poèet pøíspìvkù : 44 Join date : 01. 04. 11 Age : 45 Location : Mars - prvni dira z leva
| Předmět: Zbirka na Guild Bazi Thu Apr 28, 2011 8:09 am | |
| Sice verim tomu ze si to nikdo moc neprecte ale radsi to napisu at to nemusim vypisovat ve hre 1000x.
Vsichni chteji Guil Bazi a to je dobre, jen je problem v tom, ze Baze stoji silene mnozstvi penez. Padl tady napad, ze by nebylo spatne se zacit skladat. No jo, ale ne kazdej muze jen tak od sebe picnout 50 goldu ze?, protoze lvl 20 tezko tolik nazbira a my na vyssich lvl mame moznost si paradne vydelat treba chozenim AoS nebo LH. Takze v prve rade popisu jak se da ve hre vydelat tizene goild coiny. Vsichni zbirame ruzne rostliny nebo mineraly, takze staci jich nazbirat trosku vic nez potrebujem pro vlastni spotrebu a muzem to prodat na Aukci. Toto je jedna moznost. Dalsi je , ze chodime ruzne instance, kde se na s Bossu ziskat dost slusne vybaveni. Tady je treba ale pocitat s tim, ze zelene predmety se prodavaj hur ale modre zas lip, takze je treba koukat na atributy jake dany predmet ma. Dalsi vec jak si vydelat je ynnou doporucovane "kup a prodej draz". Proste juknes do Aukce, vyberes si nejake itemy, ty koupis a prodas draz, s tim ze davejte vzdycky 2 ceny. Jednu, ktera se bude licitovat a druhou na kup hned. Kup hned ale musi byt vyssi nez ta prvni cena. Ja to tak delam porad. Hodim item treba za 3 goldy do prvni polozky a do druhe dam ( na kup hned ) 5 goldu + to cele na 48 hodin. Nekdy se neco prda driv neco pozdeji, ale podle mych zkusenosti se da prodat skoro vse ( hlavne si dejte bacha ze nektere itemy jsou bound a ty prodat nejdou )
Samotne skladani se na Guild Bazi :
Aplikoval bych tuto vec. Six si zalozi Alta ( klidne to muzu but i ja mam priesta na lvl 9 myslim, takze staci hodit lvl at se dostane do Harboru ), na ktereho se budou posilat nase penize. Nick alta bude napsan zde na foru i v popisku pod klavesou G ve hre.
Tady na fore se udela seznam clenu gildu, kde se bude postupne ( tydne ) dopisovat kolik dotycny dal at se nehadame, ze "on dal min a ja vic" atd. Kazdej at prispiva v ramci svych moznosti, ale byl bych rad aby kazdy kdo dosahl lvl 30 daval tydne aspon 3 goldy, ti co maji lvl 40+ 5 a vice goldu. S tim ze jestli tu ma nekdo alta, tak poplatek se dvoji ( priklad, mam dat 5 goldu ale mam Alta, tak dam goldu 10 ) Jsem jeste za to, aby clenove rady klanu ( Corpsy a starsi hraci ) dali jenorazovy vklad 10 goldu ( pkud ma Alta goldu 20 )a zas tydne platit 5 goldu. Jestli chce nekdo prispet vic je to jen pro dobro Gildy a tento pote muze mit nejakou funkci v Guil Bazi ( viz post od Temanji ). Poprosil bych, lidi nekrivte se jak by jste snedli citron, ale vemte si to k srdci, protoze Gild Baze bude pote slouzit vsem hracum v Gilde.
Dekuji Eov
EDIT : jelikoz jsem se vcera Gild Masterem stal Ja, protoze six nema tolik casu a trosku " vypadl z kola", takze veci ohledne Baze reste prosim se mnou. Jak jsem uz rekl, udela se Alt ( nick podam ) a tam se budou zasilat penize na Guild Bazi. Tyto penize budou vyuzity jen pro bazi, takze prosim neplest s nejakou Gild Bankou a psat mi, aby nekomu s toho treba pujcil.
Naposledy upravil Eovhyn dne Fri Apr 29, 2011 8:07 am, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Morrow(Ynna)
Poèet pøíspìvkù : 5 Join date : 23. 04. 11
| Předmět: Re: Zbirka na Guild Bazi Thu Apr 28, 2011 3:09 pm | |
| Pekny Eo...plne stim souhlasim poplatky musi byt zavedeny..nejake ty penize se ve hre daj vydelat nebo je tu taky moznos Nightmare Carnivalu....jsem pro aby jsi to vybiral Ty ... a udelal nejaky seznam lidi na foru (co prispivaj)....ktery by se mel tydne aktualizovat. | |
| | | Styrax
Poèet pøíspìvkù : 9 Join date : 01. 04. 11
| Předmět: Re: Zbirka na Guild Bazi Thu Apr 28, 2011 8:22 pm | |
| Predne bych rad zekl, ze to nikoho nemusi doslova zdimat. I na nizkych lvlech se da skvele vydelavat akorat po mensich castkach viz par tipu:
1. nigthmare carneval 3x do tydne 2. prodejem gemu z GT co padne z final bosse, treba takovej ragefire vpoho za 3goldy prodate 3. Vydelavat se da dobre i za kameny co zvysuji lvl refine, pada v tomb of soul a ve wraithcastlu jako odmena za quest(nejsou bound a ty od lvlu 40 prodate cca 60silveru za kus). 4. doslova povinnost je chodit fort khoaway(1x tydne dostanete 3xscroll of saphire), cca od lvlu 35 se to da zvladat vpoho-tyhle scrolly prodate dohromady cca za 8-10goldu 5. prodej ruznych worlds a rising emblemu, dostanete vzdy 2 denne od henryho za life in harbor nebo ruznych ancient coin ci midnight coinu(prodavejte jen obcas) 6. chodte obcas creekbank valley a chytejte bosse jako pety, treba za modryho scaraba dostanete 30goldu, khonema 10g atd... 7. chodte instance a prodavejte itemy z nich, rotulor bych urco preskocil, canyon obcas a lh hodne, aos a welkin jsou nutnost 8. pouzivejte joby, prodavejte z nich itemy atd.. Dobre se napriklad prodavaji itemy nutne na daily od henryho(cod atd, copper ore...), nejlepepresne v poctu nutnych pro quest 9. na normal questy krome mainu a specialu se vykaslete, odmena je stejne smesna, cas tedy vyuzijte na instance, coz je i zabavnejsi i kdyz dokazu pochopit ze nekdo chodi radsi solo questy, je jen rada nedelat normalni questy, protoze daily i instance vam zaberou opravdu hodiny casu 10. klidne pouzivejte nakup levneho zbozi v aukci a drazsi prodej, ale doporucuju nejdrive par dni sledovat ceny, co se za kolik prodava, nez zacnete obchodovat....
Jinak ja mam treba 75goldu, nedelam nic extra jen to coc jsem tu napsal.... Urcite neco prispeju taky xD
jinak na lvlu 40 se da vpohode vydelat 30goldu tydne pri velke pasivite, jen je treba postupne po malych caskach... | |
| | | Eovhyn
Poèet pøíspìvkù : 44 Join date : 01. 04. 11 Age : 45 Location : Mars - prvni dira z leva
| Předmět: Re: Zbirka na Guild Bazi Mon May 02, 2011 9:25 am | |
| Takze vse se uz rozjelo a pomalu se zacina zbirat na Bazi. Nize bude uveden seznam lidi, kteri prispeli a kolik. V patek a v nedeli jsem delal jednorazovou zbirku ale ted se zacne odevzdavat mensi poplatek povinne. Jak prispet a komu? No nejdriv byla myslenka udelat alta a posilat to tam, aby se herni penize nemichali dohromady, jenze je problem v tom, ze muj alt na nizky lvl a tudit potrebou castku na licitovani Baze nemuze mit. Takze penize se posilaj postou na moji hlavni postavu ( GuMa ) Eovyn_ Me se treba tyto penize smicchali i s temi co jsem mel bokem ale to nevadi, rekl jsem si ze sem GuM, tak dam vse co budu mit a s koupi nejakeho toho itemu pockam. Jak uz je napsano vyse, prispivani je povinne pro kazdeho clena Guildy, protoze jestli to bude zaviset jen na nekterych lidech nenazbirame to nikdy. Hlavne nechci slyset, ze povinne skladani se celeho klanu na cokoliv je smrt Guildy. Neni, ve vesech guildach se odevzdava urcity poplatek na Bazi. Protoze ale nejsem svinak a nikoho nechci zrujnovat, vymyslel jsem nasledovne. Tydenni "poplatek" bude 5g od kazdeho s tim ze je tu moznost dat i vic. Kdyby naaaaahodou nekdo nedokazal vydelat nebo potreboval penize na neco jineho, dobre ja se snim uz nejak domluvim, ale jestli se dozvim, ze dotycny penize ma a jen je nechce dat bude mu udeleny Guildovy trest. Tim muze byt treba pozdejsi zakaz chozeni do Baze nebo v tezsich pripadech vyhozeni z Guildy natrvalo. Nikomu tu nevyhrozuji nebo tak neco, jsem chapavy clovek a prijimam i to ze nekdo ted zrovana nema nebo ma min. Ceni se snaha dat aspon neco malo. Ale hlavne nezapominejte : Guild Baze je opravdu potrebna a prispivanim na licitaci ( Aukci )nezampminejte ze toto se nedela pro me nebo pro Ammy, ktera potrebuje uz svitky 6 a nikde jnde je nesezene, ale dela se to pro Nas pro vsechny. Navic Baze muze i vydelavat. Treba tim ze nastavim urcity poplatek za vstup do nase Baze pro necleny nasi Guildy, ale i tim, ze jak bude baze, bude uz moznost za q dostavat takzvany Funds a vydelavat. Zde je uveden seznam lidi, kteri prispeli a kolik. Kdo prispel malo nebo vubec necht je to jem pro jeho ostudu:) --- pokud nekomu skopu nick, velie se omlouvam:) K dnestnimu dni 02/05/2011 prispeli : - Persilval - 13g 68s 55b Ynna - 1d 0g 0s 1b Laerhatia - 6g 32s 48b Amalir - 7g 0s 0b Eovyn - 55g 39s 11b + za alta Sokar_ - 22g 85s 43b Ammy_Cz - 9g 0s 0b Vaso_Cz - 17g 0s 0b PanTau - 2g 0s 0b Justarius - 5g 0s 0b Serka - 5g 0s 0b Minne - 5g 0s 0b Styrax je omluven ( potreboval koupit noveho peta ), ale mam slibeno ze od ted bude davat vse. Jak se muzete podivat tak toto je bida bidouci, protoze je nas v klanu cca 100. Tdenni "vklad" na bazi mi muzete davat kdykoli, ja ale jeste urcim den, kdy bude vybirani povinne. Pote co penize vyberu nebo mi poslete, vse sepisu a pridam sem na forum at vsichni vedi, kdo kolik dal a jak se k tomu stavej ostatni. EDIT: Doplnujici informace: Eovyn_ - 4g Poldlecak - 5g ShinoiSwan - 20g LauraCZ - 5g SIXIIS - 11g PanTau - 4g Sorbone - 10g Ammy_Cz -5g Aradis - 2g 27s Styrax - 10g Dalsi doplnek : Vaso - 10g + 15g Eovyn - 2g Sorbone 5g Slivovice 5g Perilvan 30g + 70g ( 70g vraceno ) +2g PanTau - 3g Ynna - 1d 20g ( toto bude s nejvetsi pravdepodobnosti vraceno ) Amalir - 10g Styrax - 10g GuM Eov
Naposledy upravil Eovhyn dne Sat May 07, 2011 7:10 pm, celkově upraveno 4 krát | |
| | | Styrax
Poèet pøíspìvkù : 9 Join date : 01. 04. 11
| Předmět: Re: Zbirka na Guild Bazi Sat May 07, 2011 8:28 am | |
| Máš tam chybu EO, dával jsem 20goldu:-))))
Dopsala ti tehdy tužka, přesně jsem to čekal xD | |
| | | Eovhyn
| Předmět: Re: Zbirka na Guild Bazi Sat May 07, 2011 11:13 am | |
| Styraxi ale ja to dopisuji postupne neboj, tebe jsem tam jeste nedopsal. Navic jsem ti rikal ze si to muzes napsat sam:) | |
| | | Ammy
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 07. 04. 11 Location : Most
| Předmět: Re: Zbirka na Guild Bazi Sat May 07, 2011 6:03 pm | |
| Jestli můžu mít připomínku tak se mi to takhle vůbec nelíbí. Není to přehledné. Vím, že teď nemáš čas, ale asi by bylo lepší editovat původní stav a né psát další a další doplňky, není podle toho potom vidět kdo co. A hlavně, za chvíli bude plná stránka dodatků, ze kterého nikdo nebude vědět nic konkrétního. Lepší by byla jedna tabulka s postupným dopisováním do řádků (dopisování pouze částek). Pokud se zlobíš, omlouvám se. Ale jsem praktik jak poleno a vím, že i pro ostatní by byla orientace daleko lepší.
PS: Zair není dopsaná, Ammy taky ještě jedna platba .)))) sorry | |
| | | Eovhyn
| Předmět: Re: Zbirka na Guild Bazi Sat May 07, 2011 7:12 pm | |
| toto jsem vymyslel pro zbezny prehled, neni problem aby to psal nekdo jiny, navic kazdej vi kolik dal. Je to hlavne o tom, ze by vedelo kdo daval. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Zbirka na Guild Bazi | |
| |
| | | | Zbirka na Guild Bazi | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|