Předmět: Trivet - Human Assassin Fri Aug 12, 2011 4:41 pm
Zdravím všechny, jsem Trivet - Human Assassin, lvl.44 a rád bych se připojil k vaší guildě. Jestli mě tedy přijmete do svých řad, rád bych věděl, kolik musím za týden udělat trade runů, nikde jsem se to nedočetl. Jelikož s žádnou guildou nemám zkušenosti, chci se zeptat jestli mi to přináší nějaké výhody, nebo něco co hráč který není v guildě nemá tak abych to mohl využít...kromě tedy určitě super kolektivu
temaji
Poèet pøíspìvkù : 71 Join date : 31. 03. 11
Předmět: Re: Trivet - Human Assassin Sat Aug 13, 2011 11:35 am
Určitě se hodí každá "pomocná ruka" , ohledně trade runů ti nejsem schopná dát nějaké konkrétní číslo, samozřejmě že čím víc tím líp, protože je to jeden z hlavních zdrojů peněz na údržbu báze. Výhodou může být třeba právě guild báze, ve které seženeš recepty lvl 5, dá se říct, že výhodou můžou být i bázové questy, za které máš poměrně slušnou odměnu a merit, za který se dají měnit některé věci (třeba lionheart scroll)
Trivet_CZE
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 06. 08. 11
Předmět: Re: Trivet - Human Assassin Sat Aug 13, 2011 6:04 pm
Super, díky. A jak zjistím ve hře že jste mě přijali, musím být online? Dostanu email, či nějaké upozornění které musím u někoho potvrdit?
temaji
Poèet pøíspìvkù : 71 Join date : 31. 03. 11
Předmět: Re: Trivet - Human Assassin Sun Aug 14, 2011 6:01 pm
Abysme tě mohli přijmout, musíš být online. Nejlíp asi když napíšeš PM někomu z vedení, kdo může přijímat do guildy: Cail_Cz, Siriil, Rilae, Sinestroo, Armog, Seancis, VasoCZ