Forsaken World CZECH
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

České forum kolem MMORPG hry Forsaken World

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Good bye all

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Mornugor

Poèet pøíspìvkù : 1

Good bye all Empty
PříspěvekPředmět: Good bye all   Good bye all EmptySat Jul 30, 2011 4:41 pm

Ahojte,
z casovych duvodu jsem se rozhodl, ze uz FW hrat nebudu. Zvladal bych hrat pouze okrajove a to by me asi nebavilo...

Nicmene, muj account "podedil" Littlefinger, takze postava zustava castecne ziva. Mozna bych doporucil ji z guildy nevyhazovat hned, dokud je misto, jelikoz Little za ni muze udelat trade runy nebo neco jineho, cim muze guilde pomoci, pokud bude potreba. To uz je samozrejme na vas....

GL GG
Návrat nahoru Goto down
Littlefinger

Poèet pøíspìvkù : 3

Good bye all Empty
PříspěvekPředmět: Re: Good bye all   Good bye all EmptyThu Aug 04, 2011 6:54 pm

Cau,

ja narozdil od Mornugora nekoncim uplne, ale presel jsem do jine guildy. A to ze stejnych duvodu jako to zabalil Veno. I kdyz ja navic uvazuji i o konci uplnem, chci to ale nejdrive zkusit ve vetsi guilde, zda to nebude lepsi. Takze dik za spolecnou praci a urcite se jeste v hernim svete potkame, tak pripadne zamavejte Wink Jinak alta zatim nechavam v tehle guilde, tak za ni mozna budu obcas online.

Littlefinger
Návrat nahoru Goto down
Elluvien

Elluvien

Poèet pøíspìvkù : 2

Good bye all Empty
PříspěvekPředmět: Re: Good bye all   Good bye all EmptyFri Aug 19, 2011 7:45 am

Zdavim
...tak ačkoliv hraju v guildě hodně krátce, asi to zase v zápětí zabalim, protože sem zjistila, že když mam na hraní náladu a čas, tak se akorát snažim nahnad body a nestíham už skoro nic jinýho, chat nestíham sledovat, nebo nemam jak se zapojit do rozhovoru, čili s guildou nejsem skoro vůbec v kontaktu, což je taky špatný, připadam si pak strašně odstříhnutě od všeho, a já nejsem typ, co by na sebe upozorňoval + ještě navíc holka (i když nechci podceňovat guildu, že má málo holek, ale ve hrách to tak většinou bejvá Razz), takže myslim, že u mě by to zachránil asi jedině sraz, jinak prostě asi tady neni šance, abych si tu našla "známý" a mně to prostě bez lidí nebaví, ostatně bez lidí nejde chodit ani dungy Sad a bez nich je asi hra o ničem a lvl lezou pomalu, pořádný věci nejsou a člověk hraje jednotvárnou hru...myslela sem, že bych si tu našla rychle partu, jako to bylo ve WoW, ale tady to prostě nějak nejde Sad takže se moc omlouvam, ale takhle už to opravdu dál nejde Sad takže se loučim se všema, i když vlasně nikoho dá se říct vůbec neznam, až na malou výjimku leadera, se kterým sem prohodila několik vět k úvodu hraní v guildě Razz možná se ve hře občas stavim, možná ještě najdu někoho, kdo by se mnou hrál, ale rozhodně už nemam náladu aktivně hrát Sad
Takže Sayonara

Elluvien
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Good bye all Empty
PříspěvekPředmět: Re: Good bye all   Good bye all Empty

Návrat nahoru Goto down

Good bye all
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forsaken World CZECH :: Guilda :: Omluvenky-
Přejdi na: